Containerservice

Onze hoofdactiviteit

Containerservice

De hoofdactiviteit van Kuijf B.V. bestaat uit het plaatsen en innemen van containers. De werkzaamheden zijn zowel B2B als B2C, dit betekend dat wordt geleverd aan bedrijven en aan particulieren.

Door de goede planning en inzet van chauffeurs kunnen containers op de afgesproken tijd en de juiste plek geplaatst worden. Voor containers is een kort- of langlopende huur mogelijk. Indien sprake van een speciale locatie (denk aan over de sloot plaatsen) stuur ons een mail met de gegevens en foto’s van de situatie dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

Welke container huren?

Welk afval mag in welke container? Sommige spreken voor zich, andere misschien minder. Daarom hebben we een overzicht gemaakt bij de verschillende afvalstromen. Hoe kom ik daar? Klik op de kop ‘bestellen’, vervolgens kunt u per soort afval de muis op ‘i’ houden. Zo komt u alles te weten over de containers. Containers groter als 10m3 kunt u niet bestellen op de website, hiervoor zal u contact op moeten nemen met een van onze medewerkers.

Container vol?

Container vol? Geef dit zo snel mogelijk door aan de planningsmedewerkers, zij zorgen ervoor dat de container zo snel mogelijk opgehaald/ gewisseld wordt. Een container mag maximaal 20cm boven de rand beladen worden, wanneer dit niet het geval is zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Ditzelfde geldt voor containers die langer als 4 weken op een project staan, hiervoor zullen extra kosten in rekening worden gebracht. U zal ten alle tijden op de hoogte worden gesteld van een situatie zoals hierboven benoemd.

Mocht u een container voor langere tijd nodig hebben dan hoort de planningsmedewerker het graag bij de bestelling van container.

Mocht u het na het lezen van dit overzicht nog onduidelijk vinden? Of heeft u aanvullende vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Waarom Kuijf B.V

Wij staan o.a. voor

goede planning

op de afgesproken tijd

ervaren chauffeurs

het juiste materieel